en ro
Confidentialitate
Informatii legale utile
1. Termeni generali
1.1 Site-ul www.theworldofhobbies.com, denumit in continuare Site, este in proprietatea si administrarea Societtii World Of Hobbies S.R.L, denumita in continuare W.O.H, fiind destinat implementarii proiectelor societatii cat si a potentialilor clineti, denumit in continuare Proiect.
 
1.2 Atunci cand accesati Site-ul si utilizati continutul lui, inseamna ca acceptati implicit conditiile generale de acces si utilizare detaliate mai jos.
 
2. Politica de confidentialitate
2.1 Atunci cand vizitati Site-ul, e probabil sa vi se ceara informatii personale (de ex. nume si adresa de e-mail, CV, etc.) pentru a avea acces la anumite servicii oferite de organizatorii Proiectului. Aceste servicii pot include inscrieri online la dieferite proiecte si/sau activitati desfasurate de W.O.H, newsletters, concursuri si alte evenimente sau alerte periodice.
 
2.2 Pentru a respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate, informatiile pe care ni le oferiti nu vor fi folosite decat de W.O.H si de companiile cu care aceasta incheie contracte respectand confidentialitatea datelor furnizate. Orice aplicare la unul din programele sau serviciile oferite de o persona fizica/juridica inscrisa in W.O.H inseamna implicit acordul dumneavoastra de a furniza acestei companii datele dumneavoastra de contact, CV-ul si alte informatii necesare procesului de identificare.
W.O.H nu este raspunzatoare de modul si destinatia utilizarii datelor dumneavoastra de catre terte companii care au preluat aceste date de pe Site cu acordul dumneavoastra.
 
2.3 Nu inchiriem, nu vindem si nu instrainam sub nicio forma decat cea mentionata mai sus datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute de lege sau la solicitarea unor organisme de stat abilitate.
 
2.4 W.O.H confera dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact inregistrate, unele aspecte de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti solicita operatorului stergerea datelor dumneavoastra oricand doriti. Daca postati datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act.
 
2.5 Pentru a ne imbunatati serviciile, este posibil sa culegem date legate de interesele utilizatorilor Site-ului fata de anumite subiecte. Cu exceptia cazurilor in care se mentioneaza obligativitatea pastrarii confidentialitatii in momentul solicitarii datelor, W.O.H isi rezerva dreptul de a le folosi sau publica in contextul unor studii sau al unor aplicatii.
 
2.6 Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul de pe Site e protejat de o parola.
 
3. Modificari ale termenilor si conditiilor generale sau a politicii de confidentialitate
3.1 W.O.H isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau retrage termenii si conditiile generale de utilizare a Site-ului la orice ora si fara preaviz. Orice utilizare a Site-ului dupa schimbarea acestor conditii inseamna implicit ca sunteti de acord cu modificarile aparute.
 
3.2 Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.
Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate sau cu privire la termenii si conditiile de utilizare a Site-ului, va rugam sa ne scrieti la adresa noastra de contact, contact@theworldofhobbies.com
 
3.3 W.O.H isi rezerva dreptul a va cere informatii suplimentare in functie de solicitarile pe care le inaintati. Va multumim pentru folosirea serviciilor Societatii World Of Hobbies S.R.L (W.O.H). Va asiguram ca vom incerca sa va oferim in permanenta cele mai bune servicii si sa ramanem indrumatorul carierei dumneavoastra.