en ro
Servicii oferite
Ce putem face pentru dvs.
Agentia noastra de design si dezvoltare web ofera consultanta de specialitate pentru companiile ce doresc promovarea produselor sau a serviciilor in sectorul online. Oferim solutii personalizate in functie de nevoile companiei. Pentru noi fiecare client este unic.
realizare grafica web
Dezvoltare grafica web
Cu ajutorul cunostintele noastre, creativitatea si experienta in design grafic prin crearea de machete, desene si ilustratii, puteti demonstra unicitatea companiei dumneavoastra si va puteti diferentia de competitie intr-un mod inovator. Modelele noastre grafice sunt originale si create special pentru afacerea dumneavoastra, in stilul care se potriveste cu personalitatea si branding-ul companiei sau afacerii ce o derulati sau doriti a o derula.
Realizare magazine virtuale
Echipa noastra va poate realiza magazine online profesionale, usor de administrat. Numarul persoanelor care cumpara pe internet este in continua crestere. A sosit momentul sa vindeti si dumneavoastra produsele online. Noi va oferim solutia! Realizam magazine online complexe care includ toate modulele de care aveti nevoie ca magazinul dvs online sa functioneze in conditii excelente, avand acces la diverse statistici si rapoarte de performanta ce duc la o mai buna desfasurare a activitatii dumneavoastra.
realizare magazine virtuale
optimizare seo
Optimizare SEO
Bazandu-ne pe profesionalismul echipei noastre putem realiza o evaluare completa a site-ului dvs. din punct de vedere SEO, rapoarte pe cuvinte cheie, pietelor de nisa, si o gama completa de tehnici de SEO, care sunt testate si implementate in decursul anilor. Cu noi puteti obtine cel mai bun raport calitate/pret pentru promovarea online.
Identitate web
Vom folosi cunostintele noastre, creativitatea si experienta de design grafic pentru a crea concepte ce pot trasa drumul afacerii dumneavoastra spre succes. Modelele noastre grafice adaptate afacerii dumneavoastra, in stilul care se potriveste cu branding-ul dvs de afaceri, fac ca materialele de marketing sa fie usor si mai placut de citit. Fiecare concept in parte este realizat numai dupa un studiu amanuntit asupra business-ului in sine, segmenului de piata catre care este orientat, respectand unicitatea si identitatea dorita de catre clientii nostrii.
identitate web
implementare software
Implementare software
Cerinta pentru software personalizat a determinat compania noastra sa ia atitudine in acest sens. Solutia cea mai buna este dezvoltarea (programarea) unei aplicatii web care sa ofere exact functiile necesare business-ului. Incercarea de a adapta o solutie generala - de tipul open source - va duce in mod invariabil la frustrari, limitari tehnice, complicatii ale dezvoltarii pana in stadiul in care aplicatia nu mai este nici sigura, nici rapida, nici usor de utilizat.
Echipa noastra ofera solutii de analiza si programare web exact pe necesitatile dumneavoastra. Va vom construi o aplicatie optimizata, rapida si sigura, care sa ofere business-ului o fundatie puternica.